Training

Training Effectief Communiceren met Kinderen
Deze training wordt wereldwijd al meer dan 50 jaar lang aangeboden. In 1979 startte de eerste oudertraining in Nederland. Meer informatie kun je vinden op de website van Gordon Training International  of op de website van Stichting NET.

Training voor ouders
Voor wie is de Gordon® training geschikt? Deze communicatietraining biedt handvatten voor alle ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar. Het doel van de training is: het verbeteren of verstevigen van de relatie tussen ouder(s) en kind(eren). Grootouders, stiefouders en andere opvoeders zijn ook van harte welkom.

Wat leer je in deze communicatietraining?
Zó luisteren dat je kind zich begrepen voelt.
Zó praten dat je kind duidelijkheid krijgt en jou ook begrijpt.
Zó conflicten oplossen dat niemand verliest.
Zó afspraken maken dat je kind en jij duidelijke afspraken maken en nakomen.
Constructief omgaan met verschillen in waarden.

Waar kun je de training volgen?
Je kunt de training in een ontspannen sfeer volgen bij mij thuis in Ede. Zou je liever een training willen volgen bij jou thuis of in een ruimte in jouw buurt, bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega’s? Informeer naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Wanneer start de volgende Gordon® training?
De training vindt plaats op de woensdagochtend tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Er zijn 8 bijeenkomsten. De training verzorg ik 1 of 2 keer per jaar. Informeer gerust via heleenbos@outlook.com als je wilt weten wanneer de volgende training start. Tijdens de schoolvakanties in heel en midden Nederland zijn er geen bijeenkomsten.

Kosten Training Effectief Communiceren met Kinderen
Voorafgaand aan de training betaal je €250,-. De kosten zijn inclusief werkboek en na afloop krijg je een certificaat. Koffie en thee staan voor je klaar.

Aanmelden voor de training
Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag. Direct aanmelden kan natuurlijk ook, mijn e-mailadres is: heleenbos@outlook.com.